Harry Styles’ın 6.87 milyon dolarlık evi!
İngiliz pop grubu One Direction dağıldı mı dağılmadı mı hala belirsiz… Ancak grup elemanları, bir süredir grup çalışmalarına ara vermiş ve kendi kariyerlerine odaklanmış durumda. Müziğe ara vererek şansını sinemada denemek isteyen 22 yaşındaki Harry Styles, en son Christopher Nolan’ın ‘Dunkirk’ filmi için kamera karşısına geçti.

Filmin çekimlerini tamamlayan genç şarkıcı, Batı Hollywood’da bulunan muhteşem evinde dinlenecek. 3 yatak odası, 5 banyosu bulunan bu olağanüstü malikane yaklaşık 400 metrekarelik bir alan içinde bulunuyor.

Yeni evinin heyecanını yaşayan Harry Styles’ın sinema filminden sonra, Colombia Records’la üç solo albüm için 80 milyon dolar değerinde bir anlaşma imzaladığı dedikoduları da kulislerde dönüyor.

İşte 22 yaşında bu evin sahibi olan Harry Styles'ın görenleri büyüleyen muhteşem malikânesi...

 

Hürriyet


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181