İşte ünlülerin doğup büyüdükleri evler!
Bugün paraya para demeyen, kazandıkları yüksek meblağlarla gündemi sürekli meşgul eden ve sahip oldukları görkemli malikaneler ile herkesi gıpta ettiren ünlü isimlerin çocukluk evlerini hiç merak ettiniz mi? Oynadıkları diziler, imza attıkları yapımlar, hit şarkıları ve çarpıcı söylemleri ile adından söz ettiren 12 ünlünün çocukluk evlerini sizler için derledik.

Anthony Hopkins
Büyük yankı uyandıran ve dizi severlerin şimdiden favorileri arasına girmeyi başaran Westworld ile ünlü oyuncu Anthony Hopkins şu günlerde yine en çok konuşulan isimler arasında. Sir ünvanlı Hopkins şu sıralar Malibu, Los Angeles’da oldukça görkemli bir evde yaşasa da, ünlü sanatçının büyüdüğü ev oldukça mütevazıydı. Port Talbot’ta bulunan bitişik nizam bir evde büyüyen Galli aktörün doğup büyüdüğü yadigar evini birkaç sene önce ziyaret etmesi ve evi satın almak için yeni sahiplerine 180.000 Euro teklif etmesi bir süre manşetleri süslemişti.

Justin Bieber
YouTube’a çektiği videolar ardından oldukça küçük yaşta şöhreti yakalayan ve aşklarından şımarıklıklarına kadar adının geçtiği her olayla sansasyonların baş kahramanı olmayı sürdüren Justin Bieber de meşhur olmadan önce mütevazi bir evde oturuyordu. Bieber’in bugün sahip olduğu görkemli evin tam tersi bir yapı gösteren 3 yatak odalı ve 2 banyolu çocukluk evi, Kanada Ontario’daki 288 Willow Street’te bulunuyor. Bieber’ın büyük babasının evi sırf torununun adı sebebiyle, değerinin çok üstünde bir fiyattan satışa çıkardığını da unutmamak gerek.

Taylor Swift
Çıkardığı her şarkısı hit olan ve hızlı aşk hayatıyla daima gündemde kalmayı başaran ünlü Amerikalı şarkıcı Taylor Swift, 14 yaşına kadar 18. yüzyıl romanlarından çıkmışa benzeyen bir Pennsylvania evinde oturuyordu. Swift ailesininTaylor’ın müzik kariyeri için Nashville’e taşınması ardından boş kalan ev, 2007 senesinden beri yeni sahipleri tarafından işgal ediliyor. Önceki sahiplerinden habersiz, evi 2007 senesinde satın alan ailenin evin fotoğraflarını çekmeye başlayan gençlerden sonra evin Swift’in çocukluk evi olduğunu öğrendiğini de belirtmeden geçmeyelim.

Jimmy Fallon
Amerikanın en meşhur talk showcularından olan Jimmy Fallon, 2014’ten bu yana hazırlayıp sunduğu The Tonight Show Starring Jimmy Fallon ile ününe ün katmayı sürdürüyor. Şu sıralar Hamptons’taki göz alıcı evi ve Manhattan’daki şık apartman dairesi arasında mekik dokuyan Jimmy Fallon, New York’un Saugerties banliyo kasabasındaki sade bir evde büyüdü. İki katlı, verandalı bir yapı olan çocukluk evi için Fallon’un; “Büyümek için ideal bir yer” dediği biliniyor.

Harry Styles
Genç kızların sevgilisi One Direction erkek grubunun en beğenilen isimlerinden olan Harry Styles, yakışıklılığı ve karizmasıyla daima manşetlerde. Eylül ayında 6.87 milyon dolara aldığı Hollywood eviyle adından söz ettiren Styles, çocukken Crewe’deki sade ve klasik bir evde oturuyordu. Teraslı ve iki yatak odalı evin hala satışta olduğu biliniyor.

Jay-Z
Rap müziğinin en meşhur isimlerinden olan ve yaptığı hit şarkıların yanında, güzel şarkıcı Beyonce ile olan evliliği ile de sürekli magazin dünyasının gündeminde olan Jay-Z, çocukluğunu Brooklyn’in Bedford-Stuvyesant mahallesindeki Marcy evlerinde geçirdi. Büyüdüğü apartmanın bir çocuk için oldukça tehlikeli bir mekan olduğunu söyleyen Jay-Z, apartmanın içinde sürekli kokain bağımlıları ve satıcılarının cirit attığını hatırladığını ifade etti. Jay-Z bugün eşi Beyonce ile birlikte birbirinden güzel birkaç malikanenin sahibi.

Lady Gaga
Marjinal tarzı ve çarpıcı şarkıları ile müzik dünyasının en çok konuşulan simalarının başında gelen Lady Gaga, Amerikan Horror Story dizisinindeki enfes performansı ile oyunculukta da iddialı olduğunu kanıtladı. Bugüne kadar tutarı ile dudak uçuklatan evler satın alan ve en son Frank Zappa’nın eski evini 5.25 milyon dolara satın alan Lady Gaga, küçükken Manhattan’ın yukarı batı yakasındaki bir apartmanda oturuyordu. Gerçek adı Stefani Germanotta olan Gaga, 7 yaşındayken ailesi ile birlikte The Phythian Condominiums’da bulunan ve Mısır temalı dış mimarisiyle dikkat çeken bu apartmana taşındı ve çocukluğunun büyük bir çoğunluğunu da burada geçirdi.

Kate Middleton
Prens William ile yaptığı evlilikle magazin dünyasının gündeminden bir gün dahi düşmeyen Kate Middleton, doğumundan iki yaşına kadar hayatını Bradfield Southend’deki bir evde geçirdi. İki kardeşi ile birlikte bu evde konuşmayı ve yürümeyi öğrenen Cambridge Düşesi Middleton, British Airways için çalışan ailesi ile birlikte 1984’te Ürdün’e taşındı.

Donald Trump
Bir yıla yakın bir süredir tüm dünyada adını sıkça duyuran ve Hillary Clinton ile başa baş gittiği Amerikan Başkanlığı yarışını zaferle bitiren ünlü iş adamı Donald Trump, çocukluğunu New York Queens’teki müstakil bir evde geçirdi. Trump’ın çocukluğunu geçirdiği 1940 yapımı ev, yaz başından beri 1.65 milyon dolardan satışta.

Hillary Clinton
Bu sene adından en çok söz ettiren simalardan biri de şüphesiz Hillary Clinton’dı. Amerikan Başkanlığı yarışının en iddialı iki isminden biri olan Clinton, çocukluğunu zengin tabakanın ikamet ettiği Illinois’teki bir banliyo mahallesinde geçirdi. Park Ridge’de bulunan iki katlı ev, 1987 senesinde Clinton’ın Arkansas’a taşınmaya karar veren ebeveynleri tarafından satıldı.

Daniel Radcliffe
Harry Potter serisi ile çocuk yaşta büyük bir ünün sahibi olan Daniel Radcliffe, 2016 senesinde gösterime giren Köstebek ve Sihirbazlar Çetesi 2 yapımları ile adından yine sıkça söz ettirdi. Radcliffe, ilk Harry Potter filmine seçildiği 12 yaşına kadar ailesi ile Batı Londra’da bulunan 4 yatak odalı bir evde oturuyordu. Radcliffe’in çocukluk evi, Haziran ayından bu yana 1.4 milyon Sterlin’den satışta.

Jennifer Lawrence
Açlık Oyunları serisi ile büyük bir ün kazanan Jennifer Lawrence, 2016 senesinde yine en çok konuşulan isimlerden olmayı sürdürdü. Mystique karakterini canlandırdığı X-Men: Apocalypse filminin ardından, 30 Aralık’ta yayınlanacak Passengers filmiyle de sükse yapacağa benzeyen Lawrence’nin çocukluk evi; Kentucky, Louisville’deki 5 yatak odalı ve 3 banyolu müstakil bir evdi.

Milliyet

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181