Jennifer Lopez muhteşem evini satıyor!
Jennifer Lopez, eski eşi Marc Anthony ile birlikte 2010 yılında satın aldığı malikaneyi satmaya karar verdi. Kaliforniya’da Hidden Hills’te bulunan 1600 metrekarelik malikaneyi çift, 2010 yılında 8.2 milyon dolara (yaklaşık 23 milyon TL) satın almıştı. 9 yatak odası ve 13 banyosu bulunan evde yok yok: Profesyonel kayıt stüdyosu, özel sinema salonu, giyinme odası, dans stüdyosu, masaj odası, bar alanı. Lopez, evi satın aldıktan sonra evin pek çok alanını da yenilediği için, bu olağanüstü malikaneyi 12.5 milyon dolara (yaklaşık 36 milyon TL) satma kararı verdi.



Malikânede 8 arabalık bir kapalı garajın yanı sıra, dışarıda da 20 arabanın park edebileceği bir otopark alanı mevcut. Açık renklerin hakim olduğu oturma odasının manzarası muhteşem görünüyor. Yemek odası, rahatlıkla 12’den fazla kişiyi birden ağırlayabilecek bir kapasiteye sahip.Mutfak ünlü çift tarafından tamamen elden geçirildi. Dolaplar, mutfak tezgahı, zemin ve mutfak aletleri dahil olmak üzere her şey yenilendi.Malikanede 9 yatak odası ve 13 banyo yer alıyor.Evde daha küçük bir oturma odası daha mevcut. Malikanenin üç dönümlük bahçe manzarasının tamamı terastan görülebiliyor.



Elbette iki müzisyenin birlikte yaşadığı dönemlerde evlerinin içinde bir kayıt stüdyosu yer alıyor.Dans stüdyosu ve spor alanı.Bakıcının kendine ait bir mutfağı ve banyosu da mevcut. Ayrıca arka bahçede bulunan havuz ve spa alanı mevcut.

Hürriyet 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181