Kendall Jenner Beverly Hills'te 8,5 milyon dolara malikane aldı!
Kendall Jenner, gösteri dünyasının ünlülerinin yaşadığı Beverly Hills'te 8.5 milyon dolar vererek yeni bir malikanenin sahibi oldu. Jenner'ın yeni malikanesi birçok ünlünün geçmişte yaşadığı ya da hala yaşamakta olduğu lüks Mullholland Evleri bölgesinde yer alıyor. İspanyol tarzında inşa edilen malikanenin beş yatak odası, altı tane banyosu var. 1991 yılında inşa edilen malikanede bir sinema salonu, yüzme havuzu, spa merkezi, tenis kortu gibi bölümler de bulunuyor.

Malikanenin eski sahibi ise bir başka ünlü; Charlie Sheen... Ünlü oyuncu, malikaneyi, 2012 yılında eski eşi Brooke Mueller ile evliyken satın almıştı. Sheen, satın aldıktan bir yıl sonra da malikanesini satışa çıkardı. Malikanenin şimdiki sahibi ise Kendall Jenner oldu. Jenner, kendi parasıyla satın aldığı ilk evini birkaç ay önce 1.6 milyon dolara satışa çıkarmıştı. Jenner daha sonda Batı Hollywood'da ünlü oyuncu Emily Blunt ve John Krasinski'nin satışa çıkardığı eski evlerini 6,5 milyon dolara satın aldı. Ancak geçtiğimiz yaz 6.85 milyon dolara bir başkasına sattı.

Habertürk

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181