Kerim Suner 'Mahall Bomonti İzmir'de!
Türkerler Holding, İzmir’in kültür ve sanat hayatına kazandırdığı yeni mekânla birbirinden değerli sanatçıları ağırlamaya devam ediyor. Mahall Bomonti İzmir projesinin içinde, 1912’de Bomonti Tesisleri olarak inşa edilen tarihi binalarda özel olarak dizayn edilen galerinin bu seferki konuğu Kerim Suner oldu. Türkerler Holding Genel Koordinatörü Prof. Dr. Attila Sezgin’in ev sahipliği yaptığı açılışa, İzmirli sanatseverler yoğun ilgi gösterdi.

Fotoğraf sanatçısı Kerim Suner’in, hiçbir dijital unsur kullanmadan, bir buçuk asırlık teknikle bir zanaat gibi metal ve camın üstüne işlediği portreleri İzmirliler’den tam not aldı. Suner’in 19. Yüzyılda Frederick Scott Archer tarafından geliştirilen tekniğe birebir sadık kalarak çektiği portrelerden oluşan sergi sanatseverleri zaman yolculuğuna çıkarıyor.

“Eski tadı yok” diyen sanatseverlere özellikle çağrı yapan Kerim Suner, “Eskiye ve antikaya merakı olan, yazılım değil el becerisi ve tecrübe gereken sanatlara hayranlık duyan, zanaati bir kültür gibi gören ve dijitalden uzak, tarihte yakın bir yolculuğa çıkmak isteyen herkes, bu zamansız sergiye davetlidir” dedi.

İzmir’de yeni bir atmosfer
Mahall Bomonti İzmir tamamlandığında; Konak, Alsancak ve Karşıyaka’nın ortasında Körfez’in tüm ihtişamını ev ve ofislere taşıyacak yaşam, iş, kültür-sanat ve eğlence merkezi olacak. Mahall Bomonti İzmir, uluslararası standartlarda konforlu rezidansları, ofis katları, dünya markası mağazaları, şık restoranları ve kafeleriyle kentteki iş dünyası ve sosyal yaşamın atmosferini değiştirecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181