Kesha muhteşem evine alıcı buldu!
Kesha, Nasville Tennessee'de bulunan muhteşem evini geçtiğimiz sene satışa çıkarmıştı.442 metrekarelik bir alanda bulunan bu evde 4 yatak odası, 4 de banyo bulunuyor. Zen stiline göre döşenmiş olan evin tarzı gösterişten uzak, rahat ve ferah görünümlü.

Evin dekorasyonu, geniş alanlar bırakılması gözetilerek oluşturulmuş.Hemen her odanın ışık alması için pencereler büyük olarak tasarlanmış.Evde çok sayıda eşya bulunmaması da göze çarpan detaylardan biri. Ev, Crafstman stili de denilen Amerikan tarzı bir mimari ile tasarlanmış. Evin dışı yeşillikler içinde. Banyoda granit uygulamaları tercih edilmiş. Yatakodası da son derece rahat ve geniş bir alan. Amerikan tarzı olan mutfak, ağaç ve çelik kullanılarak dizayn edilmiş.

Hürriyet 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181