Kıvanç Tatlıtuğ emlak zengini çıktı!

Oyunculuktan kazandığı parayı gayrimenkul yatırımına çeviren Kıvanç Tatlıtuğ emlak zengini çıktı. İstanbul'da bir çok gayrimenkule kredi çekmeden sahip olan Tatlıtuğ, özellikle Avrupa yakasındaki projelerden daire almayı tercih ediyor. 

Daire yatırımlarınının yanı sıra Bağdat caddesindeki dükkanlara da merak salan emlak zengini Kıvanç Tatlıtuğ son olarak caddeden 2 büyük dükkan alarak aylık 100 bin lirada kira geliri kazanmaya başladı. Emlak zengini ünlüler arasındaki yerini alan oyuncunun ayrıca Göcek’ten 700 bin TL değerinde bir villa satın aldığı da biliniyor.

İstanbul Gümüşsuyu’nda deniz manzaralı bir ev satın alan Kıvanç Tatlıtuğ, ardından Sinpaş Lagün evlerinden 1 milyon 300 bin TL değerinde lüks bir villa sahibi olmuştu. Genç oyuncu son olarak geçen ay İstanbul Çekmeköy’deki lüks bir siteden iki daire daha satın aldı. 500 bin TL değerindeki dairelerden altlı üstlü iki tane alan Tatlıtuğ,evi dubleks yapmayı planlıyor.

Kıvanç Tatlıtuğ emlak zengini olma özelliğinin yanı sıra yatırım amacıyla çeşitli sektörlerde de girişimlerde bulunmayı düşünüyor.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181