Meryem Uzerli, Canyon Ranch Wellness Resort at Kaplankaya'dan villa aldı!
Sanat, iş ve cemiyet dünyasının büyük ilgi gösterdiği, içinde otel ve lüks villaların yer aldığı Canyon Ranch Wellness Resort at Kaplankaya sitesinden villa alan son isim Meryem Uzerli oldu.

ÜNLÜLERLE KOMŞU
‘Muhteşem Yüzyıl’ dizisinin Hürrem Sultan’ı olarak ünlenen 33 yaşındaki oyuncu, 12 milyon lira ödeyerek satın aldığı villa ile Boyner ailesi, Ali Koç, Acun Ilıcalı ve Okan Bayülgen gibi birçok ünlüye komşu oldu.

TATİLE BAŞLADI
'Gecenin Kraliçesi' dizisiyle istediği çıkışı gerçekleştiremeyen, yeni sezonda 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinde Oktay Kaynarca’nın canlandırdığı Hızır Çakırbeyli karakterinin sevgilisi olarak izleyeceğimiz oyuncu Uzerli, yeni evinde sevgilisi Alp Özcan ve kızı Lara’yla tatil yapmak için zaman kaybetmedi.

"HAMİLE Mİ?" SORUSUNA YANIT
Oyuncu, dün tekne üzerinde güneşlenirken çekilmiş bir fotoğrafını sosyal medyadan paylaşınca gündeme geldi. Göbeğinin hafifçe çıkmış olduğunu gören takipçileri Uzerli’ye hamile olup olmadığını sordu.

"DONDURMAYI FAZLA KAÇIRMIŞIM"
Meryem Uzerli, fotoğrafının altına İngilizce olarak “Hamile değilim, sadece dondurmayı fazla kaçırdım” notunu yazdı.

NTV

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181