Nurol Park’ta nostaljik Ramazan Panayırı!
Nurol GYO, özlem duyulan geleneksel mahalle yaşam tarzını ve bugünün modern ihtiyaçlarını en iyi şekilde harmanladığı Nurol Park projesinin meydanında başlattığı nostaljik Ramazan Panayırı, Ramazan eğlencelerini yeniden canlandırdı.

Ramazan davulcularının anonslarıyla başlayan etkinlikler, Kavuklu-Pişekar ve Meddah gibi Türk tiyatrosunun geleneği orta oyunu ve Hacivat-Karagöz gölge oyunu ile devam etti. Sahne yarışmalarının, çocuklar için özel olarak tasarlanan oyunların da yer aldığı Nurol Park Ramazan Panayırındaki eğlence, Aşuk ile Maşuk, hokkabaz ve sihirbaz gösterileriyle saat 00:30’a kadar sürdü.

Sefaköy, Halkalı ve Güneşli ’de yaşayan bölge halkının yoğun ilgi gösterdiği Ramazan Panayırı ile eski Ramazan eğlencelerini canlandırdıklarını belirten Nurol GYO Genel Müdürü Samim Hatipoğlu, “Geçmişin samimi ve insanları birlikte olmaktan mutlu kılan mahalle dokusunu bir araya getirdiğimiz Nurol Park’ta düzenlediğimiz panayır etkinliği ile insanların eski ramazan özlemini gidermeye çalışıyoruz.” dedi.

Nurol Park’taki Ramazan Panayırı, 25 Haziran tarihine kadar devam edecek. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181