Queen Central Park’ da ‘Queen Çay Saati’ sağlıklı yaşam söyleyişi!
Türkiye’nin ilk HIGHLIFE temalı evleriyle Şişli-Bomonti’de yükselen Queen Central Park’ da ‘Queen Çay Saati’ etkinlikleri devam ediyor. ‘Queen Çay Saati’ sağlıklı yaşam söyleşisi medya ve cemiyet hayatının iki değerli ismini davetlilerle buluşturdu. Türkiye’nin önde gelen dergilerinde sağlık, sanat, kaliteli yaşam ve tasarım konuları hakkında yazılar yazan Ferhan İstanbullu ile sağlıklı yaşam ve beslenme alanlarında eğitim alan Pınar Sabancı; anne-çocuk, sağlıklı ve dengeli beslenme, iyi yaşamın sırları hakkında davetlilere tüyolar vererek deneyimlerini paylaştı. Etkinliğe Uğurkan Erez, İdil Ünan, Esra Kaktüs, Merve Kotil ve Meral Yazıcı’nın da aralarında bulunduğu çok sayıda tanınmış isim katıldı.

İstanbul avucunuzun içinde
Queen Central Park, İstanbul’un kültür, sanat, eğlence ve iş dünyasının yeni merkezi olan Bomonti’de konumlanıyor. Şehrin merkezinde lüks ve konforlu bir yaşam alanını şık bir dekorasyonla sunan Queen Central Park, Boğaz’a ve Tarihi Yarımada’ya hakim konumu ile dikkat çekiyor. Queen Central Park’dan Taksim, Nişantaşı, Beşiktaş gibi iş ve eğlence merkezlerine çok kısa sürede ulaşılabiliyor. Boğaz’da bir kahvaltı ya da Nişantaşı’nda bir kahve içmek için saatler değil, dakikalar ayırmak yeterli oluyor.

İstanbul’u Queen Central Park ile yaşamak
Queen Central Park, kendinizi özel hissettiren ayrıcalıklı gerçek bir rezidans hizmeti anlayışı sunuyor. Queen Central Park’ın sunduğu ‘HIGHLIFE’ hizmetler ile scooter’dan en lüks otomobile kadar dilediğiniz aracı seçebilir, gecenin geç saatlerinde uzun süren bir toplantıdan çıkıp evinize geldiğinizde SPA hizmeti alabilir ya da özel davetiniz için hayal ettiğiniz kıyafeti, seçtiğiniz özel terziye diktirebilirsiniz. Lüks, konfor, rahatlık ve ihtişam Queen Central Park’da sağlıkla da bütünleşiyor. Rezidans içerisindeki sağlıklı yaşam merkezi Fit Stop’da, profesyonel antrenörlerin eşliğinde günlük egzersizlerinizi yapabilir, SPA’da ya da hamamda enerjinizi yenileyebilir ve her güne zinde bir başlangıç yaparak enerji dolu, dinç ve fit bir yaşamın kapılarını aralayabilirsiniz.

10 bin metrekare şehir parkıyla İstanbul’un kalbinde nefes alan proje
Queen Central Park’ın içerisindeki 10 bin metrekarelik özel şehir parkında yüzme havuzu, güneşlenme terasları, yürüyüş parkuru, tenis kortu, streetball alanı, çocuk oyun alanları, kutlama ve davet mekanları bulunuyor. Ailenizle ve çocuklarınızla mahalle özelliğini koruyan ve bu sıcaklığı premium yaşam konforuyla birleştiren bir ortamda keyifle yaşayabilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181