Rasim Ozan Kütahyalı'nın çok konuşulan 7 milyon dolarlık yalısı!
Rasim Ozan Kütahyalı ve eşinin yaşadığı ev olan aynı zamanda Çengelköy'ün en lüks projelerinden birisi olarak kabul edilen Sultan Makamı sitesi, boğaz manzarası ve sosyal imkanları ile öne çıkıyor.

Arazi sahibi Hasan Peker tarafından hazırlanan proje gerek mimarisi gerekse de sahip olduğu özellikleri kısa zamanda büyük ilgi görmeyi başarmıştı.

Rasim Ozan Kütahyalı'nın evi olan Sultan Makamı sitesi ultra lüks hizmetler başta olmak üzere 2 adet tekne, 24 saat özel araç hizmeti, 24 saat doktor hizmet, spor salonu, spa ve bir çok imkan bulunuyor.

Yalı ve villa konseptiyle tasarlanan projede fiyatlar ise 7 ila 9 milyon dolar civarında seyrediyor. Rasim Ozan Kütahyalı'nın evi ise 7 milyon dolar olarak kendisine satılmış ve 2 milyon doları peşin olarak verildiği iddia edilmişti.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181