Sabri Sarıoğlu 2.dükkanı açtı! Aylık kirası 30 bin lira

Göztepe'de futbol hayatını sürdüren Sabri Sarıoğlu, futbol hayatındaki inişli çıkışlı performansına rağmen ticaret hayatında hızla ilerlemeye devam ediyor. Nişantaşı'nda açtığı "Opticoptik by Sabri Sarıoğlu" mağazasının ikinci şubesini Bebek'te açan Sarıoğlu'nun bu konudaki en büyük yardımcısı ise eşi Yağmur Sarıoğlu oldu.

Gaziosmanpaşa'nın Yıldıztabya Mahallesi'nde babasının işlettiği kahvehane açan ve ailesiyle inşaat işlerine atılarak ticarete giren Sabri Sarıoğlu, Nişantaşı ve Bebek'te mağaza açarak ticaret hayatındaki varlığını güçlendirmeyi amaçlıyor.

Galatasaraylı eski futbolcu Ayhan Akman'ın Çeşme'de yaptığı Çeşme18 projesinden bir villa alarak gayrimenkule de yatırım yapan Sabri Sarıoğlu, futboldan kazandırdığını yatırıma çevirmeye özen gösteren sporcular arasında yer alıyor.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181