Tanyer İnşaat'tan eğitime destek konseri!
Türk Eğitim Vakfı'nın (TEV) Tanyer İnşaat sponsorluğunda, Ahmet Adnan Saygun Kültür Merkezi'nde düzenlenecek konserinde Ali Stars Jazz Band ve TEV Eğitime Destek Korosu ile Ömürlük Şarkılar seslendirilecek.

EĞİTİM YARDIMI
Soybayraktar, "Etkinliğe Tanyer İnşaat'ın yanı sıra; Alsancak Yataş ve Konak Belediyesi de sponsor olan diğer kurum ve kuruluşlar arasında.Konser hakkında bilgi veren TEV İzmir Şube Başkanı Gülnur Soybayraktar, elde edecekleri gelirle, yüzlerce çocuğa eğitimlerinde destek olmayı amaçladıklarını vurguladı. Aylarca çalışarak emeklerini esirgemeyen İzmirli başarılı kadınlardan oluşan TEV Eğitime Destek Korosu, Renin Yükseler ve AN stars Jazz Band Orkestrası gibi müzik alanında başarılı olmuş sanatçılar ve etkinliğe gelecek dinleyicilerle birlikte, gençlere umut ve ışık olmayı hedeflediklerini" dile getirdi.

Ege Haber Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181