Yeşilyaka’da sağlık sohbetlerinin ilk konuğu Dr. Ender Saraç oldu!
Bahçeli villalarıyla hep hayalini kurduğunuz, rahat ve huzur içinde yaşayabileceğiniz, İstanbul’un en hızlı gelişen bölgelerinden Büyükçekmece göl havzasında yer alan Yeşilyaka, sağlık sohbetlerine de ev sahipliği yapmaya başladı.

Etkinlikte, konukların sağlıklı yaşam konusunda merak ettiği tüm soruları yanıtlayan Ender Saraç, yaşadığınız yerin ne kadar yeşil olduğu sağlık ve mutlulukla doğru orantılıdır diyerek yaşam lokasyonuna da dikkatleri çekti. Sporun, ortak alan paylaşımlarınınve komşuluk ilişkilerinin önemini vurgulayan Saraç, konuklarına sağlıklı beslenmeyle ilgili özel tarifler de sunarak, değerli ip uçları verdi.

Doğanın içinde yaşam:
Yeşilyakada, Mesa ve Nurol uzmanlığı, hayatını kendi yönetmek isteyenleri özgür kılmak için 320.000 metrekarelik bir alanda 275 m2’lik tek katlı villalardan 600 m2’lik dublekslere kadar uzanan farklı alternatifteki 159 villa tasarlanmıştır.

Yeşilyaka, 180 bin metrekarelik peyzaj alanı, korusu, göl manzarası ve sınırsız sosyal imkanlarıyla, özlediğimiz doğal ve dingin hayat için tasarlandı. Yeşilyaka, 3. Havalimanı ve çevresindeki Atakent, Halkalı, Bahçeşehir gibi gelişen bölgelere komşu, Hadımköy otoyolu gişelerine 5 dakika mesafede.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181