Yooistanbul'un yeni reklam yüzü Selçuk Yöntem oldu!
Digicom'un grup şirketi Say Yapı, dünya çapında proje gerçekleştiren tasarım firması Philippe Starck işbirliğiyle hayata geçirdiği yooistanbul projesini vitrine çıkardı. Projenin reklam yüzü ise tiyatro oyuncu Selçuk Yöntem oldu. Say Yapı'nın Ortaköy'de, 55 bin metrekare arsası üstünde yükselen projede 5.5 katlı 11 blok yer alıyor. Digicom Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Yiğit, projenin kendileri için oldukça maliyetli olduğunu vurgulayarak, "50 milyon dolar inşaat maliyetmiz oldu.

METREKARESİ 10 BİN DOLAR
Projemiz tamamlandığında toplam hasılat gelirimiz 350-400 milyon dolar olacak" diye konuştu. Projede yer alan 116 rezidans dairenin yüzde 30'unun satıldığını belirten Yiğit, projenin teslim tarihi Nisan 2017'ye kadar yüzde 30 daha satış hedeflediklerini kaydetti. Metrekare birim fiyatlarının 10 bin dolardan başladığı yooîstanbul Ortaköy'de, Icon Penthouse ve Master One Level gibi dairelerin yer aldığı; 2+1, 3 + 1, 4 + 1 daire tipleri yer alıyor. Dairelerin büyükülükleri ise 160 metrekareden başlıyor. 2017'nin son çeyreğinde İstanbul'un merkezinde 2 yeni proje daha gerçekleştireceklerini dile getiren Sabri Yiğit, "Bu projelerden bir tanesinin yatırım maliyeti 500 milyon dolar. İstanbul'a yakışan Instyle projeler yapmaya devam edeceğiz. Mevcut apartmanları yıkıp, aynısını yeniden yapmak hiç bir çözüm sağlamıyor. Aksine sorunlar daha da artarak, kargaşaya sebep oluyor" diye konuştu.

Habertürk Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181