Emlak Zirvesi 18 Şubat'ta Bursa'da...
18 Şubat tarihinde Bursa'da düzenlenecek ve emlak sektörünün deneyimli isimlerini biraraya getirecek organizasyonda Türkiye'nin gurur kaynağı olan dev projelerin başında gelen İzmit Körfez Geçiş Köprüsü ve Otoyol projesi'nin bölgesel etkileri ele alınacak.

EmlakSayfasi.com.tr ev sahipliğinde düzenlenecek toplantıda dünyanın en büyük orta açıklığa sahip dördüncü asma köprüsü olacak İzmit Körfez Geçişi'nin faaliyete açılmasıyla birlikte emlak sektöründe beklenen gelişmelerin değerlendirileceği toplantıya İstanbul, Bursa, İzmir ve Kocaeli Emlak Odası Başkanları katılacak. Nisan 2016'da açılması planlanan ve İzmit Körfezi'nin "gerdanlığı" olarak nitelendirilen köprünün yanı sıra Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu projesinin bölgesel ve sektörel etkileri de masaya yatırılacak.

Moderatörlüğünü Utku Çalışkan'ın yapacağı toplantında, Körfez Geçiş Köprüsünün emlak sektörüne ve emlak fiyatlarına etkisi, İstanbul-Bursa-İzmir üçgeninde otoyol projesinin önemi, bölgesel anlamda değeri artan yerler ve gelecek vaat eden yatırım alanları emlak sektörünün deneyimli isimleri tarafından yorumlanacak. 
Toplantı kapsamında yapılan değerlendirmeler ve elde edilen sonuçlar ayrıca düzenlenecek bir çalışma ile kamuoyu ile paylaşılacak.



Tuğba Gülten / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181