"İnşaat sektörü için yeni bir dönem başlayacak"
İnşaat sektörü açısından otoyol projesini değerlendiren İnşaat Müteahhitleri ve Sanayici İş Adamları Derneği (İMSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Namık Ziya Mescioğlu, İzmit Körfez Geçiş Köprüsü ve Otoyol Projesinin bölgesel etkilerinin şimdiden kendini gösterdiğini, projelerin tamamlanması ile inşaat sektöründe yeni bir dönemin başlayacağını söyledi.

Namık Ziya Mescioğlu yaptığı açıklamada, İstanbul gibi büyük bir kentin artık bu yükü taşıyamadığını ve banliyö kentler ile bu yükün hafiflemesinin gerekliliğini dile getirdi. Mescioğlu,"Dünyaya örnek olacak bu projeler hem sektörümüz hem de vatandaşlarımız için çok kıymetli ve katma değeri yüksek projeler. Bu kapsamda baktığımızda otoyol projesinin ortaya çıkmasıyla Bursa'nın değerinin nasıl arttığını hep birlikte görüyoruz. Özellikle İstanbul'daki birçok sanayi yatırımının Bursa'ya kaymasının başlıca nedenlerinden birisi de budur. Tüm bunların yanı sıra deniz, doğa, turizm, sanayi ve ticaret gibi ana dinamiklerin merkezi konumunda olan Bursa'nın yeni otoyol projesiyle birlikte bölgesinin merkezi olması kaçınılmazdır" dedi.

Tuğba Gülten/EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181