Veysel Bakgör "Ekonomik ve nitelikli konut ihtiyacı artacak"
EmlakSayfasi.com.tr tarafından düzenlenen Emlak Sayfası Buluşmaları'na katılan ve Otoyol projesinin konut sektörüne olan etkileri hakkında önemli açıklamalarda bulunan Bakyapı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör, İstanbul ve Bursa arasındaki uzaklığın azalmasıyla birlikte hızlı bir nüfus değişiminin yaşanabileceğini ve bu doğrultuda ekonomik ve nitelikli konut ihtiyacının daha da artabileceğini söyledi.

Veysel Bakgör yaptığı açıklamada,"Otoyol projesinin hayata geçmesi ile birlikte özellikle Orhangazi, Gemlik ve Bursa'nın merkezinde ciddi bir konut ihtiyacı doğacak. Haliyle artan konut ihtiyacına cevap verebilmek için üretim yapacak olan inşaat firmalarınında yeni arsa ve arazilere gereksinimi doğacak. Ancak son dönemlerde iyice artış gösteren arsa maliyetlerinin bu sebeplerle beraber daha da artması işlere zora sokabilir. İnşaat firmalarının üretim yapabilmesi için uygun alanlarda ve makul koşullarda arazi üretilmesi gerekmektedir. Otoyol projesi ile birlikte değer artışı gösteren gayrimenkullerde belirli bir üst sınırın bulunması ve bu konuda sektörün işbirliği içinde olması gerekmektedir. Aksi halde üretim maliyetinin artması nedeniyle ekonomik konut yapmak neredeyse imkansız hale gelecektir" dedi.

Tuğba Gülten/EmlakSayfasi.com.tr


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181