Erzincan Belediyesi 3 mahallede alt ve üst yapı çalışmalarını tamamlıyor!
Yaz sezonunu yoğun bir çalışma temposuyla geçiren Erzincan Belediyesi; Mengüceli, Bahçesaray ve İzzet Paşa caddelerinde, kaldırım yenileme ve Şehir merkezinde şiddetli yağışlarda hemşehrilerimizin yağmur ve kar sularından zarar görmemeleri için yağmur suyu drenaj hattı çalışmaları gerçekleştiriyor. Bu caddelerin toplam uzunluğu 4520 metreyi buluyor.
 
Konu hakkında açıklama yapan Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy “Daha güzel ve daha huzurlu bir Erzincan için çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Ekiplerimiz şehrimizin dört bir yanında aralıksız hizmet veriyor. Fen işleri Müdürlüğü’müze bağlı ekipler altyapısı tamamlanan bölgelerde asfalt, kaldırım ve yağmur suyu hattı yenileme çalışmalarını gerçekleştirmeye devam ediyor. Emeği geçen her kese teşekkür ederim”.

Erzincan Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181