Halk GYO Şehristan Konutları ticari üniteler ihalesi yarın yapılacak!
HALKGYO ve ERKONUT ortaklığında hayata geçirilen ve Erzurum’un marka projeleri arasında yer alan Şehristan Konutları projesinin ticari ünitelerinin satış ihalesi 23 Mayıs’ta Erzurum Büyükşehir Belediyesi ihale salonunda gerçekleşecek.

HALKGYO ve ERKONUT tarafından geçtiğimiz yıl Erzurum merkezindeki Yakutiye’de temelleri atılan Şehristan Konutları projesinin inşasında hızla sona yaklaşılıyor. Şehristan Konutları için 23 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek ihalede, projenin 11 adet ticari ünitesinin satış işlemleri yapılacak.
Doğru lokasyonda, doğru proje anlayışıyla yatırım portföylerini genişleterek, çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Halk GYO Genel Müdürü Feyzullah Yetgin Şehristan Konutları’na ilişkin şunları kaydetti: “Geçtiğimiz yıl temel atma törenini gerçekleştirdiğimiz Şehristan Konutları Projesi’nde bir yıl içinde hızlı mesafe katettik. Erzurum’un kalbinde konumlanan projemiz, sahip olduğu özellikler itibarıyla konforlu ve modern kent yaşamını Erzurum şehir merkezine taşıyor. Bu projenin Erzurum’un marka kimliğine, bölge halkının yaşam kalitesinin artması yönündeki beklentilerine cevap vererek bölgeye katkı sağlayacağını öngörüyoruz. Erzurum’da nitelikli konut ihtiyacının karşılanmasında Şehristan Konutları önemli bir rol oynayacak.”

Projenin çağdaş mimari özellikleriyle Erzurum’da örnek proje olacağını vurgulayan Er Konut Genel Müdürü Yasin Dandan: “Erzurum Büyükşehir Belediyesi ve Halk Bankası gibi ülkemizin iki güzide kurumunun işbirliğiyle inşa edilen bu mega proje, ticari üniteleri sayesinde bölgeye yatırım yapmayı düşünenler için iyi bir fırsat. Erzurum’u bölgesel cazibe merkezi haline getirecek Şehristan Konutları’nın öncü bir proje olarak kendisinden sonrakilere de kapı aralayacağını düşünüyoruz” diye ekledi.

Erzurum’da Şehrin Gözdesi olacak
Erzurum’un en gözde bölgelerinden Yakutiye’de yükselen Şehristan Konutları Projesi, yaklaşık 24 bin metrekare alan üzerinde üç farklı tipte 13’er katlı 13 bloktan ve toplam 620 daireden oluşuyor. Şehir merkezine, toplu ulaşım, sağlık ve spor gibi alanlara yakın konumda bulunan Şehristan Konutları’nda, geniş peyzaj alanı ile birlikte ticari üniteler, açık ve kapalı otopark alanları, toplantı odaları, oyun parkı, kreş, sauna, hamam ve fitness merkezi, spor alanları, 7/24 güvenlik hizmeti ve hobi alanları bulunuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181