TOKİ Erzurum Malmeydanı 2. etap yedekleri ile sözleşmeler bu gün imzalanmaya başlıyor!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Erzurum-Palandöken Mal Meydanı 2.Etap Kentsel Yenileme Projesi kapsamında inşa edilen konutların yedek hak sahipleri bu gün sözleşmelerini imzalamaya başlıyor. 31 Temmuz tarihine kadar sürecek olan sözleşme imzalama işlemleri T.Halk Bankası A.Ş. Erzurum Merkez Şubesinde Konut Seçim ve Sözleşmesi imzalama (peşinat yatırma) işlemlerini gerçekleştirecek.

Hak sahiplerinin sözleşme imzalama işlemleri sırasında aşağıdaki belgeleri getirmeleri gerekmektedir. Belgeleri eksik olan hak sahiplerine seçim yaptırılmayacaktır.
- T.C. Nüfus Cüzdanı veya nüfus cüzdanı yerine geçen fotoğraflı ve onaylı kimlik belgesi ve bu belgenin bir adet fotokopisi, T.C.Kimlik numarası ,
- Sözleşme imzalamaya hak sahibi gelemeyecekse, adına sözleşmeyi imzalayacak kişi için düzenlenmiş, “Adıma Gayrimenkul Satış Sözleşmesi imzalamaya yetkilidir” veya “Adıma Gayrimenkul alımı ile ilgili her türlü belgeyi imzalamaya yetkilidir” ifadesini içeren noter tasdikli Vekaletname ve vekil olan kişinin Nüfus Cüzdanı veya yerine geçen belge,
- Sözleşme imzalama programında belirtilen tarih mesai bitimine kadar yedek hak sahipleri sözleşme imzalama işlemlerini gerçekleştirmezler ise konut alma haklarını kaybedeceklerdir.

TOKİ Erzurum Malmeydanı 2. etap yedek hak sahipleri sözleşme duyurusu için tıklayınız.

TOKİ Erzurum Malmeydanı 2. etap 3+1 yedek hak sahipleri sözleşme programı için tıklayınız.

TOKİ Erzurum Malmeydanı 2. etap 4+1 yedek hak sahipleri sözleşme programı için tıklayınız.


Hilal MİSİRLİ/ Emlaksayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181