TOKİ Erzurum Palandöken 2. Etap kura sonucu!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Erzurum Palandöken Mal Meydanı 2.Etap Kentsel Yenileme Projesi kapsamında inşa edilen 529 adet konutun kurası çekildi.

TOKİ Erzurum Palandöken 2. Etap konutlarının kura töreni 27 Mart, Pazartesi günü Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde noter huzurunda gerçekleştirildi.

TOKİ Erzurum Palandöken'te kurası çekilen 3+1 planındaki 252 konuta 1.567, 4+1 planındaki 277 konuta ise 451 başvuru yapıldı.

TOKİ Erzurum Palandöken 2. Etap 3+1 kura sonucu için tıklayınız.

TOKİ Erzurum Palandöken 2. Etap 4+1 kura sonucu için tıklayınız.

TOKİ Erzurum Palandöken 2. Etap kura sonucuna göre hak sahibi olan ve ev alma hakkı kazananlar için sözlşem imzalama tarihleri de belli oldu. İşte TOKİ Erzurum Palandöken 2. Etap için sözleşme imzalama tarihleri ve detaylar... tıklayınız

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181