TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı 3. etap 114 konutun başvuru tarihi ne zaman?
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Erzurum Palandöken Malmeydanı 3.Etap projesi kapsamında inşa edilen 102 adet adet alt gelir grubu ve 12 adet standart konut Kuralı Satış yöntemi ile satışa sunulacak.

TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı 3. etap başvuruları ne zaman?
TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı 3. etapta satışa sunulacak konutların başvuruları 16 Ekim 2017 tarihinde başlayacak. 27 Ekim 2017 tarihine kadar devam edecek olan TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı 3. etap başvuruları T. Halk Bankası A.Ş.’nin Erzurum ilinde bulunan Şubeleri tarafından kabul edilecek.

TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı 3. etap başvuru şartları: 
1. T.C. vatandaşı olması,
2. Erzurum il sınırları içerisinde 1 (bir) yıldan az olmamak koşulu ile ikamet ediyor olması veya il nüfusuna kayıtlı olması,
3. Toplu Konut İdaresinden konut satın almamış olması, başvuru sahibinin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları üzerine tapuda kayıtlı kat irtifaklı/kat mülkiyetli bağımsız bir bölümün veya müstakil konutunun bulunmaması (tarla, bağ, bahçe, köy evi ve işyeri hariç) ve Toplu Konut İdaresinden konut kredisi kullanmamış olması,
4. Aylık hane halkı gelirinin, en fazla net 3.200-₺ olması, (Başvuru sahibinin, eşinin ve velayeti altındaki çocuklarının gıda, yol, vs. her türlü aldıkları yardımlar dahil olmak üzere toplam hane halkı aylık net gelirinin en fazla 3.200-₺ olması gerekmektedir.)
5. Bir hane halkı adına, yani kişinin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları adına yalnızca bir adet başvuru yapılabilecektir.

TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı 3. etap başvuru işlemleri:
1. Başvuru Formu T. Halk Bankası A.Ş. Erzurum ilinde bulunan şubelerinden 2 nüsha olarak temin edilecektir.
2. Aşağıda yer alan belgeler ve Başvuru Formu ile birlikte 16-27 Ekim 2017 tarihleri arasında T. Halk Bankası A.Ş. Erzurum ilinde bulunan Şubelerine başvurulacaktır. Başvuru Formları Banka tarafından numaralandırılarak başvuruda istenilen evraklarla teslim alınacak ve 1 nüsha da başvuru sahibine geri verilecektir.
3. Başvuru işlemleri sırasında 1.000-₺ başvuru bedeli alınacaktır.
4. Kimlik tespiti için Nüfus Cüzdanı ibraz etmek şartı aranacaktır.

TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı 3. etap başvuruların kabul edileceği yer : T. Halk Bankası A.Ş.’nin Erzurum ilinde bulunan şubeleri

TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı 3. etap başvuru için gerekli bilgi ve belgeler:
1. Nüfus Cüzdanı fotokopisini, Başvuru Formu ile birlikte eksiksiz olarak Bankaya teslim edilecektir. Eksik evrak ibraz edenler kuraya katılma haklarını kaybedeceklerdir.  

TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı 3. etap alt gelir grubu satış duyurusu için tıklayınız.

TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı 3. etap standart konut satış duyurusu için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yasin üçdemir 6 yıl önce

benim evim olmadığı icin ev almak istiyorum tokiye ne zaman yazıla biliriz erzmdaki mal meydana yapilanlar yazilmak istiyom yardımcı olursanız sevinirim

Avatar
Hakan Keskin 6 yıl önce

Erzurumda başka toki olacakmı ne zaman

Avatar
Emrah tas 6 yıl önce

Tokıden ev almak istiyorum alt gelirli vatandasım yardımcı olurmusunuz

Avatar
muhammed karagöl 6 yıl önce

Ben takiye baş vuracam ev almak için bana yardımcı olurmusunuz

Avatar
munip. acar 6 yıl önce

Evim olmadığından ev almak istiyoru

Avatar
recai 6 yıl önce

Erzurumda 3. Etap emeklilere ozel toki evleri ne zaman teslim edilecek

Avatar
Seher 6 yıl önce

3.etap emeklilere özel tokiler ne zaman teslim lütfen yardımcı olun

Avatar
Seher aydın 6 yıl önce

3.etap emeklilere özel tokiler ne zaman teslim lütfen yardımcı olun

banner182

banner181