TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı 3. etap sözleşmeleri ne zaman imzalanacak?
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Erzurum Palandöken Malmeydanı 3.Etap projesi kapsamında inşa edilen 102 adet adet alt gelir grubu ve 12 adet standart konutun sözleşme tarihi belli oldu.

TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı 3. etap sözleşmeleri ne zaman imzalanacak?
TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı 3. etap 
sözleşmeleri 9 Kasım'da başlayıp 17 Kasım 2017 tarihine kadar imzalanacak.

TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı 3. etap sözleşme aşamasında ibraz edilecek belgeler:
1. Erzurum ili nüfusuna kayıtlı olanların kimlik ibrazı yeterlidir. Erzurum ili nüfusuna kayıtlı olmayanlar için Nüfus Müdürlüklerinden alınacak son 1 (bir) yıldır Erzurum ilinde ikamet ettiğini gösterir belge.
2. Hane halkı gelirinin en fazla net 3.200-₺ olduğunu kanıtlayan gelir belgeleri,
- Belge getirmeyenlerin hakları iptal edilecektir. Gerekli görüldüğünde ek belge istenebilecektir. Sözleşme imzalama işlemleri sırasında evrak getirmeyen, Sözleşme imzalamayan, peşinatını yatırmayan, banka komisyonu ödemeyen ve ayrıca KDV yatırmayan hak sahiplerinin konut alma hakları iptal edilecektir. Sözleşme imzalanmış ise sözleşmeleri feshedilerek ödenen peşinat ve taksit tutarları masraflar tahsil edildikten sonra faizsiz olarak iade edilecektir.

TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı 3. etap asil hak sahipleri sözleşme imzalama tarihleri:
Asil hak sahipleri 09-17 Kasım 2017 tarihleri arasında sözleşme imzalama işlemlerini T.Halk Bankası Erzurum şubesinde gerçekleştireceklerdir. Kura sonucu konut satın alma hakkı kazananlar, sözleşme imzalama aşamasında kendi aralarında becayiş (konut değişikliği) yapabileceklerdir.

TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı 3. etap yedek hak sahipleri sözleşme imzalama tarihleri: 
Asil hak sahipleri ve Emekli hak sahipleri sözleşme imzalama işlemlerini tamamladıktan sonra kalan konutlar için, yedek hak sahipleri kura sıralamasına göre 22-24 Kasım 2017 tarihleri arasında T.Halk Bankası Erzurum şubesinde sözleşme imzalayacaktır..  

TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı 3. etap alt gelir grubu satış duyurusu için tıklayınız.

TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı 3. etap standart konut satış duyurusu için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181