Eskişehir Hamamyolu projesi onaylandı!
Kültür Varlıkları Koruma Kurulu, Odunpazarı Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Hamamyolu Projesini onayladı. Dün kurula yapılan sunum ve onayın ardından, Odunpazarı Belediyesi'nde esnaf ve sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla bir toplantı yapıldı. Projeyi hazırlayan mühendislik firması ve yüklenici inşaat firması yetkilileri de projeyle ilgili katılımcılara bilgiler verdi.

İşportacı sokmayacağız
Projenin Hamamyolu'na büyük katkı sağlayacağını ifade eden Başkan Kazım Kurt, "Alanda bulunan pasajların bazıları ölü durumdaydı. Bunları yeniden canlandıracağız. Artık Hamamyolu'na işportacı sokmayacağız. Buradaki esnaf kazanacak" dedi.

Proje ile ilgili esnaflar ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri hem yüklenici firma hem de projeyi hazırlayan mühendislik firması yetkililerine sorular sorarak önerilerde bulundu. Katılımcılar, tanıtım için teşekkür ederek, projenin Eskişehir'e hayırlı olmasını diledi. Katılımcılar, proje süresince esnafın mağdur edilmemesi, inşaat ortamından etkilenmemesi için gerekli tedbirlerin alınması talebinde de bulundu.

Eskişehir Sakarya Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181