Eskişehir Odunpazarı Küçük Sanayi Sitesi projesi bu gün tanıtılıyor!
Katılımcı, sosyal demokrat bir anlayışla yönetilen Odunpazarı Belediyesi, örnek bir çalışmaya daha imza attı. Uzun bir süredir kamuoyunun gündeminde yer alan “Küçük Sanayi Sitesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” düzenlenen tanıtım toplantısı ile masaya yatırılacak. 

Odunpazarı Belediyesi, kamuoyunda uzun süredir tartışılan “Küçük Sanayi Sitesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” ile ilgili 01.02.2017 Çarşamba günü 14.00’de Hasan Polatkan Kültür Merkezi’nde tanıtım toplantısı düzenleyecek. 

Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, başkan yardımcıları ve proje sorumlularının katılacağı toplantıda, “Küçük Sanayi Sitesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” ile ilgili detaylar anlatılacak. Toplantıda ayrıca katılımcıların soruları da cevaplanacak. 

ŞİMDİ NE MAZERET BULACAKLAR?
PROJENİN MAKETİ HAZIR

Küçük Sanayi Sitesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi’nin maketinin hazır olduğunu belirten yetkililer, yine bu maketin görsellerinin de içinde yer aldığı bir de film yapıldığını kaydetti. Sanayide yer alan tüm esnafının toplantıya davet edildiğini vurgulayan yetkililer, “Projenin içi boş diyen zihniyet, şimdi ne mazeret bulacak, merak ediyoruz. Zira projenin içi fazlasıyla dolduruldu” dedi. 

Odunpazarı Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181