TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü 252 konutun başvuruları bu gün başlıyor!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü “Alt Gelir Grubu Konut Projesi” kapsamında inşa edilen 252 konut Kuralı Satış yöntemi ile satışa sunulacak.

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü başvuruların kabul edileceği yer : T.C. Ziraat Bankası A.Ş.’nin yetkili Eskişehir Şubeleri​

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü başvuruları ne zaman?
TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü
alt gelir grubu konutların başvuruları bu gün başlayacak. Başvuruların 31 Ekim 2017 tarihinde son bulacağı TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü konutları için başvurular T.C. Ziraat Bankası A.Ş.’nin yetkili Eskişehir Şubeleri tarından kabul edilecek.

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü başvuru için gerekli bilgi ve belgeler:
Başvuru sahipleri;
1. Nüfus Cüzdanı fotokopisini, Ayrıca,
- Şehit Aileleri, Terör, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri, kredi kullanım durumuna göre Sosyal Güvenlik Kurumu’ndan alacakları “Hak Sahipliği Belgesi”
- Engelli vatandaşlarımız, Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından verilen kimlik kartının fotokopisi veya tam teşekküllü bir devlet hastanesinden alınmış sağlık heyet raporunu (en az % 40 engelli olduğuna dair) “Belgeyi” Başvuru Formu ile birlikte eksiksiz olarak Bankaya teslim edilecektir. Eksik evrak ibraz edenler kuraya katılma haklarını kaybedeceklerdir. 

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü başvuru şartları:
1. T.C. vatandaşı olması,
2. Eskişehir il sınırları içerisinde 1 (bir) yıldan az olmamak koşulu ile ikamet ediyor olması veya il nüfusuna kayıtlı olması
- Şehit Aileleri, Terör, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri kategorisinde başvuracakların en az 3 (üç) yıldır ikamet ediyor olması veya il nüfusuna kayıtlı olması gerekmektedir.
3. Toplu Konut İdaresinden konut satın almamış olması, başvuru sahibinin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları üzerine tapuda kayıtlı kat irtifaklı/kat mülkiyetli bağımsız bir bölümün veya müstakil konutunun bulunmaması (tarla, bağ, bahçe, köyevi ve işyeri hariç) ve Toplu Konut İdaresinden konut kredisi kullanmamış olması,
- Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri kategorisi hariç
4. Başvuru tarihi itibariyle 25 yaşını doldurmuş olması gerekmekte olup, ancak,
- Eşi vefat etmiş olan çocuklu dul bayanlarda yaş şartı aranmamaktadır.
5. Aylık hane halkı gelirinin, en fazla net 3.200-₺ olması, (Başvuru sahibinin, eşinin ve velayeti altındaki çocuklarının gıda, yol, vs. her türlü aldıkları yardımlar dahil olmak üzere toplam hane halkı aylık net gelirinin en fazla 3.200-₺ olması gerekmektedir.)
6. Bir hane halkı adına, yani kişinin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları adına yalnızca bir adet başvuru yapılabilecektir.

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü başvuru işlemleri:
Başvuru sahipleri;
1. Başvuru Formu kategorisine göre T.C. Ziraat Bankası A.Ş. yetkili Eskişehir Şubelerinden 2 nüsha olarak temin edilecektir.
2. Aşağıda yer alan belgeler ve Başvuru Formu ile birlikte 18 - 31 Ekim 2017 tarihleri arasında T.C. Ziraat Bankası A.Ş. yetkili Eskişehir Şubelerine başvurulacaktır. Başvuru Formları Banka tarafından kategorisine göre numaralandırılarak başvuruda istenilen evraklarla teslim alınacak ve 1 nüsha da başvuru sahibine geri verilecektir.
3. Başvuru işlemleri sırasında 2. ve 3. kategori alıcı adaylarından başvuru sırasında 1.000-₺ başvuru bedeli alınacaktır.
4. Kimlik tespiti için Nüfus Cüzdanı ibraz etmek şartı aranacaktır. Başvurular şahsen yapılacaktır.

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü alt gelir grubu satış duyurusu için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mahmure gur 6 yıl önce

Emekli toki evleri ne zaman basvurulacak hic haberimiz olmuyor nasil haberi nasil nerden ogrenebiliriz

Avatar
Halit ardıç 6 yıl önce

Ben Hollanda. Yaşıyorm bende aydatına ev almak istiyorum ayda 400. Evro vermek diyorum Eskişehir dem ve üçartı dürt artı da olabilir tel 0621489344

Avatar
Songül çam 6 yıl önce

Sayın yetkililer yapmış olduğunuz ziyaret bankası konutlarını hiç duymadım ben eşim

Avatar
Songül çam 6 yıl önce

Sayın yetkililer ben ziyaret bankası'nın yaptığı söğüt önündeki toki'ler den hiç haberim olmadı eşim öldü bir oğlumla kirada yaşıyorum ve ziraatın müterisiyim mümkünse bana yardımcı olursanız çok sevinirim kiradan kurtulurum timizlik işlerinde çalışıyorum inşAllah hayırlısı olur sizden hayırlı haberler bekliyorum şimdiden teşekkürler ederim

Avatar
Nazire özçınar 6 yıl önce

Eskişehirde emekli dul ve yetimlere emekli bürosuna ev yazıldım üstüne para verdim biz size haber veririz dediler ama maalesef haber verilmedi bizde arıycaklar diye bekliyoruz emekliler bürosuna yazılmıştım lütfen yardımcı olun bir odada olsa razıyım

banner182

banner181