TOKİ Eskişehir Tepebaşı kura sonucu!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından, Eskişehir’in Tepebaşı İlçesi, Aşağısöğütönü Mahallesi’nde “Emekliye İkinci Bahar” ve “Alt Gelir Grubu”  projeleri kapsamında inşa edilen 484 konutun hak sahipleri kurayla belirlendi.

Kura töreni, 10 Kasım Cuma günü Eskişehir Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda noter huzurunda gerçekleştirildi. “Emekliye İkinci Bahar” projesi kapsamında daha önce kurayla belirlenen 232 hak sahibinin konut belirleme kurası çekildi.

 “Alt Gelir Grubu” kapsamında ise 252 konut için 3’ü şehit ailesi, 32’si engelli olmak üzere toplam 473 başvuru yapıldı. Konutların hak sahipleri kurayla belirlendi.

Konutlar 2+1 planında inşa edildi. Emeklilerimiz 335 TL’den başlayan taksitler ve %12, % 20 peşinat 180, 240 ay vade, Alt Gelir Grubu konutlar ise 491 TL’den başlayan taksitler ve %12 peşinat 180 ay vade seçenekleri ile satışa sunuldu. 

Projede 484 konutun yanı sıra cami ve ticaret merkezide bulunuyor. Cephe tasarımlarında yöresel mimari ve modern mimari sentezlendi. Bina cephelerinde zemin kat seviyesinde taş kaplamalar, kat silmeleri, payandalar kullanıldı. Ticaret merkezi ve cami konumlandırılırken eski Anadolu şehirlerindeki meydanlar örnek alındı. Projede ayrıca konut sahiplerinin kullanımına özel spor, oyun,  gezinti alanlarının yanı sıra ayrıca semt parkı da yer alıyor. 

TOKİ Eskişehir Tepebaşı 2+1 Kura sonucu için Tıklayınız.

TOKİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181