Olea Armonia By Evke temel atma töreni 25 Kasım'da!

Bursa inşaat sektörünün güçlü markalarından Evke Yapı imzasıyla inşa edilecek olan Olea Armonia By Evke projesi için geri sayım başladı.

25 Kasım 2016 günü temel atma töreni ile hayata geçirilecek Olea Armonia projesi Bursa Bademli'de konut alıcılarının beğenisine sunulacak.
Özellikleri bakımından birçok ilke sahip olan Olea Armonia projesinde ikiz dubleks olarak tasarlanmış 24 adet villa ve 36 adet daire olmak üzere toplam 60 bağımsız bölümden oluşuyor.

185 metrekare ve 380 metrekare arasından değişen daire büyüklüklerine sahip projede ikiz dubleks olarak tasarlanan villa konseptinde her villaya özel 350 metrekarelik özel bahçe ve yüzme havuzu yer alıyor.

Olea 43 projesinin geliştirilmiş ve özellikleri bakımından yeniliklerle revize edilmiş bir konsepti olan Evke Olea Armonia projesinde teslimlerin Eylül 2018 tarihinde yapılması planlanıyor.

Utku Çalışkan / EmlakSayfasi.com.tr
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181