Gaziantep Atatürk Bulvarı ile Kemal Köker Caddesi tek yönlü oluyor!
Şehir içi ulaşımdaki aksaklıkları asgariye indirmek isteyen Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, araç trafik akışı tek yönlü yol çalışmalarına Atatürk Bulvarı ile Kemal Köker Caddesini de dahil etti.

Şehit Yusuf Erin Caddesi ile Atatürk Bulvarı arasında bağlantıyı sağlayan Kemal Köker Viyadük Köprüsü’nün yıkılacak olmasından dolayı harekete geçen Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) ulaşım ana planı kapsamında bir takım kararlar aldı.

Şehir merkezi içerisinde bulunan bazı ana arterlerde trafik akışının iyileştirilmesi amacıyla alınan karar gereği, 28 Haziran 2017 tarihinden itibaren Kemal Köker Caddesi, Fevzi Çakmak Bulvarı’ndan İstasyon Caddesi’ne kadar tek yön yapılacak. Atatürk Bulvarı ise Hürriyet Caddesi’nden Fevzi Çakmak Bulvarı’na kadar araç trafik akışı tek yön yapılacak.
 
Bu bağlamda vatandaşların ve araç sürücülerinin mağdur olmaması için bu cadde üzerinde yapılan yeni düzenlemeye göre hareket ederek trafik kurallarına uymaları can ve mal güvenliği açısından önem arz ediyor.

Gaziantep Beledieysi

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181