Gaziantep Belediyesi 250 kilometre imarlı yol çalışması yaptı!
Yeni yerleşim bölgelerinde yol ve asfalt çalışmaları yürüten Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, son 3 yıl içerisinde 250 kilometre imarlı yol açtı.
 
Artan kent nüfusunun ihtiyaçlarını karşılamak için alt yapı  ve üst yapı hizmetlerine ağırlık veren Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığına bağlı ekipler, oluşturulan yeni mahallelerin eksikliklerini tamamlamak amacıyla mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklığa aldırış etmeden çalışmalarını sürdürüyor.
 
Merkez ilçelerin yanı sıra taşra ilçelerde kurulan mahallelere yol ve asfalt hizmeti götüren Büyükşehir Belediyesi, son 3 yıl içinde 250 kilometre imarlı yol açarak, vatandaşların ulaşımını kolaylaştırdı.
 
500 CADDEYE SICAK ASFALT
Öte yandan, zamanla eskiyen ve çöken yolların asfaltlarını yapan ekipler, özellikle büyük cadde ve bulvarların asfaltlarını yenileyerek, toplamda 500 cadde ve bulvara sıcak asfalt serdi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181