Gaziantep Belediyesi 3 yılda 1657 kilometrelik altyapı çalışması yaptı!
Açtığı yeni yollarla şehrin trafiğini rahatlatan Büyükşehir, "Yol Medeniyettir" sözüne hayat verdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in talimatları doğrultusunda çalışmalarını yürüten Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol İşleri Şube Müdürlüğü ekipleri, hem yeni yollar açtı, hem de açılan yollara asfalt serdi.

Yol İşleri Şube Müdürlüğü, mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklığa aldırış etmeden il sınırları içerisinde yürüttüğü yol bakım ve onarım çalışmalarının meyvesini toplamaya başladı. Bu kapsamda asfalt çalışmalarında önemli bir yol alan Büyükşehir, son 3 yıl içerisinde 1657 kilometrelik yolun 1204  kilometrelik kısmına sathi kaplama yaptı, 453 kilometresine ise sıcak asfalt döktü.

YAMA ÇALIŞMASINDA 846 BİN TON ASFALT KULLANILDI 
Öte yandan caddeler, bulvarlar ve bağlantı mahalle yollarında alt yapı çalışmalarıyla tahrip edilen asfaltların bakım onarım çalışmalarını AYKOME Şube Müdürlüğü ile koordinasyonlu takip eden Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol İşleri Şube Müdürlüğü, bu kapsamda yürütülen çalışmalarda 846 bin ton asfalt kullandı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181