Gaziantep Güzelyurt'ta 222 daire ihale ile satışa çıkacak!
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Güzelyurt Sosyal Konutları projesinde 222 adet 2+1 daire açık teklif usulü artırma ile satışa çıkıyor.

Başvurularının Büyükşehir Belediyesi Beyaz Masa'da yapılacağı Güzelyurt Sosyal Konutları projesinin müracaatları 10-28 Temmuz tarihleri arasında yapılacak.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yayımlanan ihale tarihleri şu şekilde; 


Toplam 50 bin konuttan oluşan Güzelyurt Sosyal Konutları projesi alt gelir grubu aileleri ev sahibi yapıyor. 11 blok ve 648 konut bulunan Güzelyurt Sosyal Konutları 1. etap projesi 11 adet dükkan, 1 adet düğün salonu ve 1 adet marketten oluşuyor. Güzelyurt Sosyal Konutları projesinde spor parkı, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları, yeşil alanlar ve sosyal donatı alanları yer alıyor.

Meltem EKİNCİ / EmlakSayfası.com.tr

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Fatma kaya 7 yıl önce

Nasıl oluyor acaba yuzde 25 verınce kalanı 12 ay taksıtle nasıl oduycez bılgısı olan varmı ayda 7 bıne denk gelıyo bız 2 bını zor kazanıyoruz bılgı verebılırmısınız lutfen

Avatar
Emel coban 6 yıl önce

Neden butun konutlar banka kıredisine dondu eskiden ne guzel taksitli evler vardi

Avatar
Mustafa 6 yıl önce

1400 tly çalışıyom 12 ayın 7bin tl nasıl öderiz bilgi verirmisiniz

Avatar
Adim. Fatos karaca 6 yıl önce

Ilahe. Ile. Daire. Satin. Alnak istiyorum

Avatar
Mesut karabas 7 yıl önce

Nasıl başvuru bilginin

Avatar
Alev Akdoğan 6 yıl önce

Ödeme taksit bi acaba nekadar peşinli örene bilirmiyim

banner182

banner181