Gaziantep Şahinbey Akkent Sosyal Tesisi yakında açılacak!
Şahinbey Belediyemiz hızla gelişen Akkent Mahallesi’ne yeni yapılan Akkent Sosyal Tesisi’nin çalışmalarını büyük ölçüde tamamlayarak vatandaşın hizmetine sunmak için hazır hale getirdi.

Yaklaşık 5000 m2 alan üzerinde camisi ve parkı ile birlikte Akkent Mahalle sakinlerine hizmet verecek olan sosyal tesiste bay-bayan taziye evi ve eğitim sınıfları bulunuyor.

Şahinbey İlçesi’nde önemli projelere imza atan ve mesai saati gözetmeden çalışan Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, Akkent Mahallesine yapılan sosyal tesisin hem taziye evi hem de sosyal tesis olarak hizmet vereceğini belirtti.

Ne İstediysek Yaptı
Akkent Mahalle Muhtarı Fikret Dalkılıç, Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’nun Şahinbey İlçesi’nin çehresini değiştirdiğini ifade ederek, “Allah Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’ndan razı olsun. Kendisinden ne istediysek bizi hiç geri çevirmeyerek, mahallemize hizmet getirdi. Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, göreve geldiği günden bu yana Şahinbey İlçesi’nin çehresini değiştirdi. Yaptığı kentsel dönüşüm çalışmaları, yeni yollar ve parklarla vatandaşlarımıza yaşanılabilir alanlar sundu. Başkanımıza mahallem ve şahsım adına bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi. 

Şahinbey Belediyesi

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nese gunes 6 yıl önce

Kayit nasil yaptiririm

banner182

banner181