Şehitkamil Gazi Sosyal Tesisi Ağustos'ta açılacak!
Şehitkamil Belediyesi tarafından geçtiğimiz aylarda yapımına başlanılan Gazi Sosyal Tesisinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Mahalle nüfusunun yoğun olması nedeniyle ve mahalle sakinlerinin ihtiyacını karşılayabilecek şekilde inşa edilen Gazi Sosyal Tesisi iki bay ve iki bayan taziye evinden oluşuyor. 2 katlı olarak yapılan sosyal tesis, geniş bir kullanım alanına sahip olacak. Kısa sürede tamamlanması hedeflenen sosyal tesisin önümüzdeki aylarda vatandaşların hizmetine sunulacak.
 
MİLLETİMİZE DAHA İYİ HİZMET GÖTÜRMEK ADINA ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ 
İnşaat çalışmasını yerinde inceleyen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Sosyal Tesisin kısa sürede bitirilmesi için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini dile getiren Başkan Fadıloğlu; “Daha öncede beyan ettiğimiz gibi öncelikli olarak Batıkent Mahallemizdeki taziye evimizi inşallah bu ayın sonuna kadar hizmete almış olacağız. Şuanda Gazi Mahallesi’nde bulunduğumuz taziye evimizi de büyük bir ihtimalle Ağustos ayı içerisinde milletimizin hizmetine sunmuş olacağız. Oyuncakistan Parkının yan tarafında bulunan bu binayı hizmete alacağız. Burada özellikle, belirtmek istiyorum ki öncelikli olarak mahalle olan köylerimiz ve imar dışı olan mahallelerimiz de öncelik vererek, oraların sosyal tesis ihtiyacını gidermiştik. 2018 yılı sonuna kadar da taahhüdümüzün içerisinde olan inşallah imarlı bölgede ki 5 nokta da her birinin içerisinde de ikişer salon bulunan yani yaklaşık 10 tane taziye evini de milletimizin hizmetine sunmuş olacağız. Allah gerek etmesin ama ölüm herkesin başına gelebilecek bir olay. Milletimizin doğumdan ölüme kadar her türlü yanındayız. Bu hizmeti de milletimize sunmaktan mutluluk duyuyoruz. İnşallah huzur içerisinde taziyelerini kabul edecekler. Milletimize daha fazla hizmet götürmek adına elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi.

Şehitkamil Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181