Şehitkamil Güvenevler Mahallesi’nde altyapı çalışmaları başladı!
Kış mevsim sonrası ilçe genelinde tahrip olan yollarda yol düzenleme ve asfalt çalışması yapan Şehitkamil Belediyesi, son olarak Güvenevler Mahallesinde çalışmalarını sürdürdü. Hummalı bir çalışma yapan Şehitkamil Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, 39 nolu cadde üzerinde asfaltlama çalışması başlattı. Bunun yanı sıra ekipler, yayalar için de kaldırım düzenlemesi yaptı.
 
CADDE VE SOKAKLARIMIZDA EKSİK HİÇBİR YER KALMAYACAK
Yapılan çalışmalarla mahallelerindeki tüm eksikliklerin giderileceğini ifade eden Güvenevler Mahalle Muhtarı Uğur Gökçek, “Ağır kış koşulları sebebi ile 39 nolu caddedeki yolumuz baya bir tahrip olmuştu. Bunlar hem yayalar hem de araç sahipleri için sıkıntı veriyordu. Yaz aylarının gelmesiyle birlikte Şehitkamil Belediyemiz tarafından çalışmalara başlandı. Şuanda hummalı bir çalışma yapan belediye ekipleri, asfaltlama işlemlerini sürdürüyor. Bunun yanı sıra kaldırım düzenlemesi de yapılıyor. İnşallah en kısa sürede, mahalle aralarındaki sokaklarda da çalışmalar başlatılacak. Yapılan çalışmalarla birlikte cadde ve sokaklarımızda eksik hiçbir yer kalmayacak. Yapılan bu hizmetlerden dolayı emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’na ve ekibine teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Şehitkamil Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181