Gaziantep'te şehit yakınları ve gazilerin oturacağı konutların inşaatı sürüyor!
Şehit yakınlarını ve Gazileri ev sahibi yapabilmek için TOKİ ile birlikte çalışma yapan Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Şehit yakınları ve Gaziler için Mavikent’te yapılan inşaat çalışmasında incelemelerde bulunan Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, şehitlerin ve gazilerin fedakârlığının ödenemez olduğunu ifade etti.

2018 Yılında Teslim Edilecek
Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, şehit yakınları ve gaziler için yapılan konut inşaatının hızla devam ettiğini belirterek, “TOKİ ile işbirliği içerisinde Şahinbey Belediyemiz Mavi Kent Mahallemizde 642 konutluk şehit yakınlarımızın ve gazilerimizin oturacağı konutların inşaatı hızla devam ediyor. Şehit yakınlarımız ve Gazilerimiz için inşası devam eden bu konutların önümüzdeki yılın Haziran ayında tamamlanmasını bekliyoruz. Şehit ailelerimiz ve gazilerimiz her şeyin en güzeline layık. Burada yapılan konutlar gayet güzel ve buradaki inşaatın tamamlanması ile birlikte sosyal donatıları ile birlikte güzel bir yaşam alanı olacak. Konutlarımızın şehit ailelerine ve gazilerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Şahinbey Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181