TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli konutlarında sözleşmeler 2 Mayıs'ta imzalanmaya başlıyor!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Gaziantep Şehitkamil 466 Konut Projesi kapsamında emekli vatandaşlar için üretilen 103 adet konutun sözleşmeleri 2 Mayıs'ta imzalanmaya başlıyor.

Gaziantep Şehitkamil 466 Konut Projesinde asil hak sahibi olan katılımcılara 12 Mayıs 2017 tarihine kadar Türkiye Halk Bankası A.Ş. Gaziantep Gazi Muhtar Paşa Şubesi’nde satış sözleşmesi imzalatılacak.

SÖZLEŞME AŞAMASINDA İBRAZ EDİLECEK BELGELER:
1. Gaziantep ili nüfusuna kayıtlı olanların kimlik ibrazı yeterlidir. Gaziantep ili nüfusuna kayıtlı olmayanlar için Nüfus Müdürlüklerinden alınacak son 1 (bir) yıldır Gaziantep ilinde ikamet ettiğini gösterir belge.
2. Hane halkı gelirinin en fazla net 3.200-₺ olduğunu kanıtlayan gelir belgeleri, Başvuru sahibi evli ise kendisi ve eşinin ayrı ayrı gelirini kanıtlayan belge (tabi olarak çalıştıkları sosyal güvenlik kurumundan çalıştığına dair alınan belge ile maaş bordroları vb.) Başvuru sahibi veya eşi çalışmıyorsa Sosyal Güvenlik Kurumundan çalışmadığına dair belge Belge getirmeyenlerin hakları iptal edilecektir. Gerekli görüldüğünde ek belge istenebilecektir. Sözleşme imzalama işlemleri sırasında talep edilen evrakı getirmeyen ve sözleşme imzalamayan hak sahiplerinin konut alma hakları iptal edilecektir.

ASİL HAK SAHİPLERİ SÖZLEŞME İMZALAMA TARİHLERİ:
Asil hak sahipleri sözleşme imzalama işlemlerini 02 Mayıs - 12 Mayıs 2017 tarihleri arasında Türkiye Halk Bankası A.Ş. Gaziantep Gazi Muhtar Paşa Şubesi’nde gerçekleştireceklerdir. Kura sonucu konut satın alma hakkı kazananlar, sözleşme imzalama aşamasında kendi aralarında becayiş (konut değişikliği) yapabileceklerdir.

YEDEK HAK SAHİPLERİ SÖZLEŞME İMZALAMA TARİHLERİ:
Asil hak sahipleri sözleşme imzalama işlemlerini tamamladıktan sonra kalan konutlar için yedek hak sahipleri kura sıralamasına göre 22 Mayıs - 26 Mayıs 2017 tarihleri arasında Türkiye Halk Bankası A.Ş. Gaziantep Gazi Muhtar Paşa Şubesi’nde sözleşme imzalayacaktır.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil 466 Konut Projesi satış duyurusu için tıklayınız.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil 466 Konut Projesi kura sonucu için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181