TOKİ Gaziantep'te 913 konutun ihalesini yaptı!
TOKİ  “Yeni Yerleşimler, Yenilenen Şehirler” projesi kapsamında, Gaziantep projenin 1. etabında Şehitkamil ilçesinde sosyal donatıları ile birlikte toplamda 4 bin 500 konut inşa edilecek. Bu çerçevede 913 konutluk ilk ihale 31 Mart tarihinde yapıldı. “749 konut, 17 dükkân, 2 cami inşaatını” kapsayan ikinci ihale de 11 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile işbirliğinde gerçekleştirilen Kuzey Şehir Projesi’nde, TOKİ’nin “7 İklim 7 Bölge Gelenekten Geleceğe Ulusal Mimari Proje Yarışması’nda” Güneydoğu Anadolu Bölgesi Birincilik Ödülü alan proje hayata geçirilecek. Proje, geleneksel ve modern uyumunu gözeten yüksek nitelikli bir kentsel tasarım kurgusu taşıyor.

Kuzey Şehir, geleneksel mahalle kültürümüz ve komşuluk ilişkileriyle toplumumuzun tüm demografik zenginliklerinin bir arada olacağı örnek bir proje olacak. Kuzey Şehir’de her profilden ve yaş grubundan insanımızın, eğitimden sağlığa, sosyal yaşamdan ulaşıma, tüm fiziki ve sosyal ihtiyaçları kaliteli bir yaşam alanında karşılanacak.

TOKİ 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181