Giresun Seka-Aksu TOKİ konutlarının yüzde 80'i tamamlandı!
Giresun Valisi Hasan Karahan Seka Aksu mevkiinde bulunan TOKİ inşaatında incelemede bulundu. Yüklenici firma yetkilisinden son durum hakkında bilgi alan Vali Karahan, inşaatın tamamlanan bölümlerini gezdi.

Toplam 19 blok olan inşaatın yüzde 80'inin bittiğini, geri kalan kısmının tamamlanması için çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirten yetkililer, 8 ve 9 kat olarak inşa edilen bloklarda her katta 4 dairenin mevcut olduğunu söylediler. Yapılmakta olan dairelerin 90 ve 130 m2 olmak üzere iki çeşit olduğunu, her dairenin bir balkonu ve site içinde 2 market ve 2 caminin bulunduğu bilgisini veren yetkililer, 1 Haziran 2015 tarihinde yer teslimiyle başlanan ve 600 iş gününde tamamlanması planlanan inşaatın, planlanan tarihten önce Kasım ayı gibi tamamlanacağını ifade ederek, inşaat içerisinde 2 ticaret merkezi ile 2 de caminin olacağını sözlerine eklediler. Vali Karahan, yüklenici firma yetkililerine teşekkür etti.

Karadeniz Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Al sana Toki 7 yıl önce

Giresun SEKA fabrikası, 2003 yılında özelleştirme programı kapsamında Milda diye bir şirkete 5 milyon liraya satıldı ilk önce. Daha sonra Milda, sadece fabrikanın makinelerini 11 milyon liraya hurdacıya sattı. Kim bu Milda? Milda, Milli Gazetenin yan kuruluşu. Ardından 2013 yılında dönemin başbakanının talimatıyla SEKA, Giresun İl Özel İdaresi tarafından kamulaştırılıyor. Ne kadara biliyor musunuz? Tam 68 milyon liraya. Vay be! Yani devlet Mildaya 5e satıyor, 10 yıl sonra 68 e alıyor. Adamlar bir SEKAdan tam 74 milyon lira kar ediyor...

banner182

banner181