TOKİ Giresun Aksu-Küçükköy konut teslimleri 10 Nisan'da başlıyor!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy 592 Konut Projesi kapsamında inşa edilen konutların teslimleri 10 Nisan'da yapılmaya başlıyor.

Konut teslimleri, TOKİ tarafından hazırlanan “Konut Teslim Programı” çerçevesinde projenin Müşavir Firması olan BCT İnş. Mim. Müh. Müş. A.Ş. tarafından Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy Şantiyesinde gerçekleştirilecek. 

Konut alıcıları konut teslim programı çerçevesinde kendilerine bildirilen günde kendi imkanları ile Şantiyeye ulaşacaklardır. Konut teslim işlemlerine saat 09:00’da başlanacaktır

Şantiyede yapılacak konutun fiili teslimi sırasında; konut alıcılarının aşağıdaki belgeleri yanlarında bulundurmaları gerekmektedir:
- Kimlik belgesi (Nüfus cüzdanı),
- Gayrimenkul Satış Sözleşmesinin haksahibinde bulunan nüshası,
- Konut vekaleten teslim alınacak ise vekaletnamenin aslı ve fotokopisi,
- KDV tutarının yatırıldığına dair fatura.

Belgeler eksiksiz ise konut alıcılarına, müşavir firma tarafından “Konut Teslim Tutanağı” ile mahal listesine göre tanzim edilecek olan “Konut Tespit Föyü” imzalatılacak.

TOKİ Giresun Aksu-Küçükköy konut teslim programı için tıklayınız.

TOKİ Giresun Aksu-Küçükköy konut teslim duyurusu için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Orhan 7 yıl önce

Bu kdv olayi nedir anlayamadim biz zaten kdv odedik basvuru sirasinda tekrar bir kdv mi odenecek ?

banner182

banner181