TOKİ Giresun Yağlıdere'de konut yapacak!
Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu, ilçede Toplu Konut idaresi (TOKİ) tarafından konut yapımının planlandığını bildirdi.

Kırhasanoğlu, yaptığı açıklamada, ilçede görev yapan kamu personelinin Yağlıdere'de ikamet etmediğini söyledi. Bundan dolayı ilçe esnafının zarar gördüğünü belirten Kırsahanoğlu, bunun iş imkanı ve yoğunluğunu düşürdüğünü aktardı.

Kırhasanoğlu, ilçede inşaat sektörünün zayıf olduğunu dile getirerek, "ilçemize TOKİ'yi getirelim, buradaki gelir durumu düşük olan vatandaşlarımızı ev sahibi yapalım diye düşündük. Yeni daireler yapıldığı zaman bu dairelerin dolu olacağını düşünürsek ilçemize çok büyük katkısı olacağını düşünüyorum" diye konuştu.

Bununla ilgili belediye olarak TOKİ'ye başvurduklarını aktaran Kırsahanoğlu, sözlerini şöyle tamamladı: "İki yerde TOKİ uygulaması yapılması planlanıyor. Biri Kazankaya mevkisinde blokların olduğu yerden 5 bin metrekare üzerine bir çalışma yapılacak. Biri de Ömerli yolundaki kaymakamlık lojmanın arka tarafında kalan 5 bin 177 metrekare arazimiz var. Bununla beraber 5 dönüm daha yer satın alarak, burada 10 dönüm alanda çalışma yapılması düşünülüyor."

Yeni Giresun Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181