Gümüşhane Şiran'da kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmiyor!
Şiran Belediye Başkanı Yavuz Altıparmak, yaptığı açıklamada, ilçeden göçü önlemek için konut ürettiklerini, hala da konut üretiminin sürdüğünü kaydederek, "Yapılan bu çalışmaları yeterli bulmuyoruz. Amacımız, modern ve çağdaş bir yaratmaktır. Bu nedenle de kentsel dönüşüm çalışmalarını başlattık" dedi.

4 MİLYON LİRA İSTİMLAK BEDELİ
Başkan Altıparmak, daha önce Belediye hizmet alanı olarak planlanan ve kamulaştırmaları tamamlanan Facıoğlu ve Ciroğlu mahallelerinin yıkımlarına başlandığını belirterek, şunları kaydetti: "Şuana kadar 4 milyon lira istimlak bedeli ödendi. 2017 yılı içerisinde istimlak alanları daha da genişletilecektir. Facıoğlu ve Ciroğlu mahallelerde yıkım tamamlandıktan sonra ilçemizin geleneksel mimarisine konutlar yapılacaktır. Bu çalışmalarımız sırasında vatandaşlarımıza bazı rahatsızlıklar verilmiş olabilir. Vatandaşlarımızın bizi olumlu karşılayacaklarına inanıyoruz. Sadece belediye olarak değil, tüm Şiranlı hemşerilerimle birlikte güzel, modern, çağdaş ve yaşanılabilir bir Şiran hepimizin hedefidir."

Gümüşhane Olay Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181