TOKİ Gümüşhane Çamlıca 529 konut projesinde bloklar hızla yükseliyor!
Gümüşhane’nin Çamlıca Mahallesinde Belediye Başkanlığı ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) işbirliğinde başlatılan 529 konut inşaatlarında bloklar hızla yükseliyor.

Geçtiğimiz Şubat ayında başlayan ve yüklenici firmanın hızlı çalışması sonucu bugüne kadar yaklaşık 20 bloğun yükseldiği ve şehre hakim bir noktada yer alan konutlar şehrin silüetini de değiştirmeye başladı. Hasanbey Mahallesinin üst kısmında yapımına başlanan ve yer tesliminden itibaren 600 gün içerisinde tamamlanması planlanan konutlar yaklaşık 70 bin metrekarelik alanda inşa ediliyor.

İhalesi 10 Kasım’da yapılan proje içerisinde konutların yanısıra cami ve ticaret merkezi inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi de gerçekleştirilecek.

Gümüş Koza

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mahir Araz 6 yıl önce

Gumushanenin görüntüsünü değiştirecek her türlü hizmete saygılıyız.tokı konutları da bunlardan biri emeği geçenlere teşekkürler.gümüşhane bunları hak ediyor.

banner182

banner181