10 AVM dünya için 1 saat ışıklarını kapatacak!
Ticari gayrimenkul alanında finansal ve profesyonel hizmetler sunan JLL Türkiye, iklim değişikliği sorununa dikkat çekmek amacıyla düzenlenen, dünyanın en büyük çevre etkinliklerinden biri olan Dünya Saati’ne bu yıl da destek veriyor. Doğal Hayatı Koruma Vakfı’nın (WWF) düzenlediği uygulamaya destek olmak üzere, JLL Türkiye’nin danışmanlığını yaptığı AVM projelerinin onunda ışıklar kapatılacak.

“Bu yıl Dünya Saati’nde iklim mücadelesine bir ışık tut!” sloganı ile gerçekleşecek etkinlik kapsamında 19 Mart Cumartesi günü 20.30-21.30 saatleri arasında ışıkların kararacağı AVM’ler şöyle sıralanıyor:

Ataköy Galleria (İstanbul), Atlantis AVM (Ankara), Esas 14 Burda (Bolu), Esas 67 Burda (Zonguldak), Gebze Center (Kocaeli), Malatyapark (Malatya), Markantalya (Antalya), Meysu Outlet (Kayseri), Sankopark (Gaziantep) ve Serdivan (Adapazarı).

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181