11. İstanbul Gayrimenkul Fuarı ve Türk Zirvesi 20-21 Mayıs'ta!
16 Nisan'da gerçekleştirilen Anayasa Referandumunun ardından ilk sınavını başanlı bir şekilde Katar'da veren Türk gayrimenkul geliştiricileri, Arap dünyasının önde gelen emlak yatırımcılarıİstanbul'da ağırlayacak. Sektörün en önemli buluşmalarından biri olan 11. İstanbul Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi eş zamanlı olarak 20-21 Mayıs'ta Hilton Convention Exhibition Center'da gerçekleştirilecek.

Babacan Holding'in ana sponsorluğunda gerçekleştirilecek olan fuara Artaş, Avrupa Konutları, Üçay-Sercan Ortaklığı, La Marin, Demirli Yapı, Metal Yapı, Karmen Yapı, BlueLake, Ak Zirve Gayrimenkul, Kuran Yapı gibi 30'un üzerinde sektör temsilcisi katılacak Junior Fuarcılığın organize ettiği fuara; Suudi Arabistan, Kuveyt, Katar olmak üzere birçok Arap ülkesinden yatırımcıların gelmesi bekleniyor.

Güneş Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181