3. Havalimanı çalışanlarından Cumhuriyetin 93’üncü yılına özel koreografi!
Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en büyük projesi olan İstanbul Yeni Havalimanı şantiyesinde çalışanlar, Cumhuriyet Bayramı’nı hazırladıkları özel bir video ile kutladı. İGA’nın @igairport uzantılı sosyal medya hesaplarından yayınlanan videoda Cumhuriyetin 93’üncü yılı onuruna 36 bin 800 metre karelik alanda 108 kamyonla 93 rakamı yazıldı.

İGA Havalimanları İnşaatı CEO’su Yusuf Akçayoğlu;“Mühendislerimiz, şoförlerimiz ve işçilerimiz başta olmak üzere İGA Ailesi üyeleri; bu özel günde birlik ve dayanışmanın en önemli örneklerinden birini gösterdi. Türkiye Cumhuriyeti’ne yakışır şekilde her gün emeğini, azmini ve erdemini ortaya koyan çalışanlarımız, Cumhuriyetimizin yıl dönümü için de bir koreografi hazırladı. Dünyanın en önemli projelerinden birini hayata geçiriyoruz. Çalışanlarımızın bağlılığı ve özverisiyle bu projeyi, tüm gücümüzü ortaya koyarak, ülkemizin adını taçlandıracak şekilde sürdürmekten gurur duyuyoruz” dedi. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181