5 günde 23 ülkeden 58 bin 774 kişi ziyaret etti!
Yeni nesil fuar organizasyonlarıyla sektörlerin rekabet gücünü artıran BTSO ve TÜYAP Bursa Fuarcılık A.Ş. işbirliğiyle; İMSİAD ve BEMO destekleriyle düzenlenen 'IRES Bursa Gayrimenkul Fuarı' ve 'Bursa İnşaat 2016 Fuarı' yoğun katılımla sona erdi. Organizasyon, başta Körfez ülkelerinden gelen heyetler olmak üzere yurt içi ve yurt dışından birçok sektör profesyonelini aynı çatı altında buluşturdu.

İŞ HACMİNE KATKI SAĞLADI
Organizasyon hakkında konuşan BTSO Yönetim Kurulu Başkanı ibrahim Burkay fuarcılığın günümüzün en önemli tanıtım ve pazarlama stratejileri arasından birisi olduğunu belirterek, Körfez ülkelerinden gelen yatırımcıların bu sene farklı bir konseptle kapılarını açan fuara yoğun ilgi gösterdiğini söyledi. Başkan Burkay "Fuarlar gayrimenkul ve inşaat sektörüne yön verirken, iş hacmine büyük katkı sağladı. Bursa'nın tanıtımına öncülük eden fuarlar, aynı zamanda kentin turizmine ve ticaretine de destek oldu. Düzenleyeceğimiz yeni fuar organizasyonları bundan sonra da Bursa'ya ve ülkemize değer katacağına inanıyorum" dedi.

FİRMALAR GELECEK FUARLAR İÇİN YERLERİNİ AYIRTTI
Tüyap Bursa Fuarcılık AŞ. Genel Müdürü İlhan Ersözlü de, 6 ayrı salon ile fuaye alanından oluşan 35 bin metrekarelik alanda eş zamanlı olarak hazırlanan fuarların sektöre büyük moral verdiğini açıkladı. BTSO ve TÜYAP Bursa Fuarcılık A.Ş. işbirliğiyle IRES Bursa Gayrimenkul Fuarına 82 firmanın katıldığını da hatırlatan Ersözlü, eş zamanlı düzenlenen iki fuarı 5 gün boyunca 23 ülkeden 58 bin 774 kişinin ziyaret ettiğini kaydetti. Ersözlü, "Fuar sektörden ve ziyaretçilerinden tam not aldı. Katılımcı firmalar şimdiden önümüzdeki yıl için daha büyük alanda yerlerini ayırttılar" diye konuştu.

A Gazete 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181