6. Arazi Yönetimi Çalıştayı 23 Mayıs'ta!
Dünyada yaşanan hızlı kentleşme süreci, doğal kaynakların ve çevrenin kontrolsüz kullanımı ve gelişimi, enerji arayışları tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de arazilerin rasyonel kullanımını zorunlu hale getirdi. Kentsel dönüşüm, plana dayalı kentleşme, idarecilerin sürekli üzerinde çözüm aradığı, etkin bir 'Arazi Yönetim Modeli' önemli sorunların başında geliyor. Sektör uzmanları, küm bu konulara dair sorunların giderilmesi için sağlıklı bir Arazi Yönetim Modeli sistematiğini çare olarak görüyor. Kısa adıyla AYÖP, yani Arazi Yönetimi Platformu bu amaçlara yönelik 5 yıldır gerçekleştirdiği Arazi Yönetimi Çalıştayı'nın altıncısını 23 Mayıs'ta İstanbul'daki Point Hotel Barbaros'ta gerçekleştirecek.

Her kesimden insan bir arada
VI. AYÖP çalıştayın temel amacı arazi yönetimine olan ihtiyaçtan hareketle, konunun teknik ve hukuksal boyutlarıyla ele almak. Bu kapsamda. Türkiye için bir model oluşturma sürecine katkı vermek. Bu amaçla calıstayda; arazi yönetimi ile ilgili bilim insanları, kamu ve yerel idarelerin temsilcileri ile siyaset ve serbest meslek mensupları biraraya gelecek.

Yeni Şafak Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181