Adana İnşaat Fuarı'nı 37 bin 500 kişi ziyaret etti!
TÜYAP Adana Fuarcılık A.Ş tarafından, Adana Büyükşehir Belediyesi, Çukurova Fuarcılık A.Ş., Adana Ticaret Odası, Adana Sanayi Odası, Adana Ticaret Borsası, İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON), Adana Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü, Çukurova Belediyeler Birliği (ÇBB), Adana İnşaat Müteahhitleri Birliği, Adana Kamu Müteahhitleri Derneği, Adana Yapı Müteahhitleri Derneği ve İnşaat Mühendisleri Odası Adana Şubesi ve Kosgeb'in destekleriyle, Adana İnşaat 2016 -10. İnşaat Teknolojileri, İş ve İnşaat Makineleri, Altyapı, Müteahhitlik Hizmetleri Fuarı, Adana Yapıda Yenilikler, Dekorasyon, Tadilat, Yenileme ve Teknolojileri Fuarı, Adana IHS 2016 - Adana 9. İsıtma, Soğutma, Havalandırma, Doğalgaz Teknolojisi, Tesisat ve Yalıtım Fuarı ve Adana Kent 2016 - Adana 8. Belediye İhtiyaçları, Kent Mobilyaları, Park Bahçe Düzenlemeleri ve Spor Tesisleri Fuarı, eş zamanlı olarak 18-21 Şubat 2016 tarihleri arasında TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi.

TÜYAP Adana Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü İlhan Ersözlü, Adana İnşaat Fuarı'nının, bölgedeki büyük ve elit firmaların varlığı, fuarın Adana'da düzenleniyor olmasını önemli kıldığını ve bu anlamda fuarı sektörün büyük buluşması haline getirdiğini söyledi. Ersözlü, fuarı yerli ve yabancı 37 bin 500 kişinin ziyaret ettiğini kaydetti.

5 Ocak Gazetesi



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181